Σπιτική λεμονάδα γεμάτη βιταμίνες. Αν την αραιώσετε με ανθρακούχο νερό θα γίνει ακόμα πιο δροσιστική.
Υλικά που θα χρειαστούμε:
2 κ.τ.σ. ξύσμα λεμονιού
προαιρετικά 2-3 φιλαράκια μέντας ή λουίζας
250 γρ. ζάχαρη
Διαδικασία
Στύβετε τα λεμόνια και τα σουρώνετε, προσθέτετε τη ζάχαρη, το ξύσμα λεμονιού και την μέντα και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη καλά.Το αφήνετε στο ψυγείο και την επόμενη μέρα σουρώνετε ξανά με ένα λεπτό φίλτρο.
Διατηρείται στο ψυγείο για ένα μήνα.
Για την πιείτε, βάζετε 1/3 λεμονάδα και 2/3 νερού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια