Top Social Icons

26 Νοεμβρίου 2016

Ζεστό κρασί, με κανέλα, γαρίφαλο, πορτοκάλι και μέλι

 Ζεστό κρασί, με κανέλα, γαρίφαλο, πορτοκάλι και μέλι



Υλικά 


    500 ml γλυκό κόκκινο κρασί
    50 γρ. μέλι
    1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
    3 ξυλάκια κανέλας
    4 γαρίφαλα
    πορτοκάλι κομμένο σε φέτες
    2 αστεροειδής γλυκάνισους


Εκτέλεση


    Σε μια κατσαρόλα βράζετε το κρασί με το χυμό πορτοκαλιού, τα ξύλα κανέλας, τον γλυκάνισο και τα γαρίφαλα για 5'-6' περίπου. Στη συνέχεια προσθέτετε το μέλι, ανακατεύετε και βράζετε για 5' ακόμα.

    Σουρώνετε το κρασί από τα μπαχαρικά και το σερβίρετε ζεστό σε κούπες προσθέτοντας από μία φέτα πορτοκάλι στην κάθε μία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια