Η συγκεκριμένη ιδέα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, απλή, πολύ εύκολη να φτιαχτεί το σπίτι και φυσικά να διακοσμήσει εκπληκτικά τα γλυκά και τις τούρτες σας.
Τα απλά και ταπεινά φυλλαράκια μπορούν να γίνουν τα καλούπια μας για τα νόστιμα σοκολατένια φύλλα.
Διαλέξτε μερικά μεγάλα φύλλα. Πλύνετε και στεγνώστε καλά Λιώστε τη σοκολάτα σας με μπεν μαρί.
Με ένα πινέλο αρχίστε να απλώνετε τη λιωμένη σοκολάτα στην πίσω πλευρά τους φύλλου (την ανάποδη) για να αποτυπωθούν οι ίνες και το κοτσάνι του φύλλου.
Μπορείτε εαν δεν έχετε πινέλο να σύρετε απλά το φύλλο μέσα στη σοκολάτα.
Βάλτε τα σε ένα δίσκο και έπειτα στο ψυγείο να παγώσουν.
Αφού παγώσουν και σταθεροποιηθεί η σοκολάτα αρχίστε να βγάζετε προσεκτικά το φύλλο.
Ορίστε! Ένα σοκολατένιο φυλλαράκι! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λευκή σοκολάτα ή γάλακτος!
Είναι οτι πιο απλό μπορείτε να κάνετε αλλά συνάμα εκπληκτικό μόλις τοποθετήσετε αρκετά φύλλα επάνω στα γλυκά σας! Δοκιμάστε το και δεν θα απογοητευθείτε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια