Υλικά
4 αυγά,1 1/2 κούπας ζάχαρη
1 κούπα ελαιόλαδο
1/4 κούπας χυμό πορτοκάλι
1 κούπα γάλα
Φλοιό από 1 πορτοκαλί
2 βανίλιες 1 φάκελο σταγόνες σοκολάτας
450 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 φακελάκια μπέικιν πάουτερ
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη , και προσθέτουμε το ελαιόλαδο συνεχίζουμε το χτύπημα και βάζουμε το γάλα, πορτοκαλί, φλοιό , βανίλιες και τέλος το μπέικιν, το αλεύρι και τις σταγόνες σοκολάταςΒάζουμε σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε στους 170 °C για 55 '