Top Social Icons

27 Μαΐου 2017

Μους με mascarpone καφέ και κακάο

Μους με mascarpone καφέ και κακάο



Υλικά

50 γρ. ρυζάλευρο
10 γρ. κακάο σκόνη
20 γρ. βούτυρο
35 γρ. ζάχαρη
120 γρ. mascarpone
1 φλιτζάνι espresso


 Οδηγίες

Δουλεύουμε το αλεύρι μαζί με 10 γρ. ζάχαρη, το κακάο και το βούτυρο μέχρι να έχουμε ένα μείγμα σαν τρίμματα. Αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να ξεκουραστεί. Βάζουμε το μείγμα σε χαρτί φούρνου και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 5 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει και χτυπάμε το mascarpone μαζί με τα 25 γρ. ζάχαρη και τον καφέ ζεστό μέχρι να έχουμε μία αφράτη κρέμα. Βάζουμε την κρέμα στα μπολάκια και από πάνω τα τρίμματα από το κακάο που έχουμε κρατήσει στην άκρη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια