Είναι η εποχή της Φράουλας και εμείς τις αξιοποιούμε φτιάχνοντας υπέροχα,δροσερά γλυκάκια όπως αυτή η υπέροχη Πάστα με φράουλες!
Υλικά
Για το παντεσπάνι :-125γρ. ζάχαρη
-5 αυγά
-155γρ. αλεύρι
-1.5 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
-2 βανιλίνες
Για το σιρόπι:
-120γρ. ζάχαρη
-120γρ. νερό
Για την κρέμα:
-1 πακέτο κρέμα στιγμής Μιλφέιγ Γιώτης
-600ml κρύο γάλα
-300γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγύ
-500γρ. φράουλες
Για το γαρνίρισμα :
-200γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγύ
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια