Υλικά
1 κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ 200γρ.
300ml γάλα φρέσκο
300ml κρέμα γάλακτος
10 μπισκότα κανέλας (speculoos)
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνετε την κουβερτούρα με το γάλα και τα 150ml. της κρέμας και το αφήνετε για 5 λεπτά να κρυώσει.
Προσθέστε τα μπισκότα κανέλας στο μίγμα. Χτυπήστε με το μίξερ την υπόλοιπη κρέμα μέχρι να σφίξει.
Σερβίρετε τη ζεστή σοκολάτα σε 6 φλιτζάνια και προσθέστε μια κουταλιά σαντιγί σε κάθε φλιτζάνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια